Rundvlees
- Côte de Boeuf
Mooie grote steak uit de nek van het rund. De côte de boeuf kenmerkt zich door de aanwezigheid van het ribbotje, deze houdt het vlees mooi sappig, geeft smaak en is verantwoordelijk voor het bourgondische karakter van deze…
€ 21,50 - Vergeten steaks (4 á 5 personen)
Bent u een echte liefhebber van rood vlees maar uitgekeken op de standaard biefstukken? Dan is het vergeten steaks pakket echt iets voor u. Vier stukken steak die de slager jarenlang het liefste voor zichzelf hield.
- Longhaas…€ 42,50 - Longhaas, onglet
De longhaas is volgens onze slager Bert-Jan het lekkerste stukje van het rund. De longhaas dankt zijn naam aan zijn locatie bij het middenrif van het rund. In Nederland is dit kleine stukje vlees nog vrij onbekend, in Frankrijk…
€ 7,00 - Short Ribs
Een ware uitdaging voor de echte grillmaster. Bereidt deze short ribs low and slow op de BBQ en laat je verassen door de overweldigende smaaksensatie. De mooie vetdooradering geeft een super mals en sappig eindresultaat.
Vers,…€ 10,77 - Dry-aged rib-eye
Deze rib-eye is minimaal 35 dagen gerijpt in onze eigen rijpingskast. In deze periode is de steak heerlijk mals geworden en heeft zich mooie volle vleessmaak ontwikkeld.
Vers, duurzaam en lokaal genieten.
Door zoveel mogelijk…€ 10,98 - Dry-aged côte de boeuf
Mooie grote steak uit de nek van het rund. De côte de boeuf kenmerkt zich door de aanwezigheid van het ribbotje, deze houdt het vlees mooi sappig, geeft smaak en is verantwoordelijk voor het bourgondische karakter van deze…
€ 30,38